MixVideo Channel - интернет телевизия Digital Studio SUNSTORM VT Издателство "Надежда" Велико Търново Отец Матей Светопреображенски
Българска шевица
ЗА НАС
Нашата мисия - Да работим за създаването на по-висока фирмена култура!
Нашияг девиз - "Трябва да познават клиентите ни - не нас!"
 
С най-голямо удоволствие Ви представяме Консултантско бюро за публични комуникации. Създадено през 1996 година, Консултантското бюро е малка семейна фирма - ЕТ "Надежда - Р. Николова", която се развива успешно в няколко приоритетни области – публични и вътрешни комуникации, връзки с медиите, рекламно посредничество, имиджмейкинг, събитиен pr, проучване и анализ, управление на онлайн репутация и пр.
Управляващ собственик е Румяна Николова, арт директор - Надежда Стайкова. За всеки отделен проект си сътрудничим с професионалисти от различни области, така че крайният резултат да е възможно най-добрият. От юли 2013 г. екипът ни е на свободна практика, но качеството е същото!
Специална програма за малкия и семейния бизнес:
Нашето проучване показа, че малките фирми често имат какво да кажат на обществеността – въвеждат нови технологии, продукти или услуги, сключват успешни сделки или имат социално значими инициативи. Тези позитивни информации остават неизвестни за гражданите, а оповестяването им би повишило информираността и активността им като клиенти и купувачи. Можете да ни ангажирате еднократно или за определен срок – в зависимост от Вашите планове.
Какво получавате:
Възможност за изработване на единна комуникационна и рекламна стратегия, т.е. независимо дали ползвате вестник, радио, телевизия, интернет или друг комуникационен канал, всичко е единно по стил и съдържание. При това без да ви се налага да заплащате допълнително за авторски права.
Вашият бюджет работи реално за вас и се управлява ефективно съобразно нуждите и възможностите на фирмата Ви в определен момент. Каквато и сума да се отделили за PR, винаги ще получите максималното за нея. Ние сме най-добрите - потърсете ни!
И още:
Дигитално студио Sunstorm VT - Велико Търново е продукционно студио на Консултантско бюро за публични комуникации. Създадено е през 2004 година. в услуга на нашите клиенти – за изработка на документални филми, аудио и видео реклама, репортажи по заявка на клиенти, уебдизайн. Екипът на студиото изцяло продуцира програмата на Интернет телевизия MixVideo Channel - стрийм медиа за документални филми, репортажи за изкуството и творците, за автентичните български обичаи, за фирмената култура и културата на ежедневието.
Освен филми, възложени от клиенти, студиото създава и своя продукция - документални филми, в които, като рекламодател, могат да се включат фирми, организации и отделни граждани. За тяхната щедрост осигуряваме отлична публичност.
Издателство "Надежда - Р. Н."
ВИРТУАЛЕН КИНОСАЛОН
Подкрепете творческите ни проекти тук ...
BookMarket: ПРОДАЖБА НА КНИГИ - НОВИ И ВТОРА УПОТРЕБА
КАРИЕРИ
От декември 2013 г. нашата фирма преминава на онлайн обслужване с виртуален офис - от връзката със сътрудници и клиенти до банково разплащане - целият процес се базира на интернет. Проучването ни показа обаче, че ако в нещо интернет е особено неефективен, това е разпращането на оферти и презентации по мейл. Близо 94% от изпращаните мейли се трият без да се прочетат. Презентациите по телефона се оказват също толкова неефективни. Затова решихме не само да не закриваме, но да увеличим рекламните консултанти, които да уговарят срещи и да представят продуктите и услугите с които работим. 
Ние ще Ви предоставим договор за комисионерство - от 20 до 25 % от уговорената сума, като за първата сключена сделка е 50%, персонален мейл към страницата на медията, като начало 10 бр. фирмени визитки с Вашето име и служебна карта, за която ще ни е необходима делова снимка, тази, която сте ни изпратила не е подходяща, както и Вашето съгласие да публикуваме на страницата на екипа снимката с имената Ви, за да са сигурни рекламодателите, че работите за нас. 
Взаимното доверие е от изключителна важност в работата ни - стига ни, че конкуренцията използва всякакви средства за дискредитиране - не очаквайте от нас сами да се компрометираме. Доброто име е като Златното момиче - под каквото и корито да го скриват, колкото кал да хвърлят - пак си е златно.